Ex3 partnerskab som

Konsulenthus

Styrk jeres forretningsudvikling som konsulenthus med et Ex3 Corporate partnerskab. Få et effektivt og samlet koncept af værktøjer til at optimere jeres forberedelsestid, skabe mersalg og styrke jeres sammenhængskraft på heldhedsniveau.

Styrker jer og jeres forretning

Med et Ex3 Corporatepartnerskab får I en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienterede modeller og redskaber til effektiv forretnings- og organisationsudvikling på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. I får os som tæt sparringspartner og mulighed for at integrere hele Ex3 konceptet i jeres konsulenthus. I styrker organisationens sammenhængskraft, optimerer jeres tid og skærper jeres fokus på det, der skaber mest værdi på alle organisatoriske niveauer, for både jer og jeres kunder..

Hvilken pakke passer til mig?

Vælg det Ex3 Corporate partnerskab, der skaber mest værdi for jeres konsulenthus. Vi tilbyder jer som konsulenthus 2 pakker; Executive Corporate Partner og Expanding Corporate Partner. De giver begge mulighed for at styrke jeres forretning med et gennemgående koncept, som øger fleksibilitet og jeres produktportefølje. Pakken I skal vælge, afhænger af jeres ønsker om at integrere Ex3 konceptet med egen branding og ønsket om at skabe den optimale løsning for jeres konsulenthus.
Se priserne for partnerskaberne her

Passer partnerskabet ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Styrk jer og jeres forretning

Med et Ex3 Corporatepartnerskab får I en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienterede modeller og redskaber til effektiv forretnings- og organisationsudvikling på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau. 
I får os som tæt sparringspartner og mulighed for at integrere hele Ex3 konceptet i jeres konsulenthus. I styrker organisationens sammenhængskraft, optimere jeres tid og skærper jeres fokus på det der skaber mest værdi på alle organisatoriske niveauer, for både jer og jeres kunder..

Læs mere om Ex3 modellerne:

Hvilken pakke passer til os?

Vælg det Ex3 Corporatepartnerskab der skaber mest værdi for jeres konsulenthus. Vi tilbyder jer som konsulenthus 2 pakker; Executive Corporate Partner og Expanding Corporate Partner. De giver begge mulighed for at styrke jeres forretning med et gennemgående koncept, som øger fleksibilitet og jeres produktportefølje. Pakken I skal vælge afhænger af jeres ønsker om at integrere Ex3 konceptet med egen branding og ønsket om at skabe den optimale løsning for jeres konsulenthus.
Se priserne for partnerskaberne her

Passer dette partnerskab ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Løs kundernes udfordringer på tværs af alle organisatoriske niveauer med et samlet koncept. Det er afgørende at have et fælles sprog og en fælles retning, for at løsningerne kan integreres og få den optimale effekt. Derfor har vi bygget sproget og værktøjskassen til at understøtte jeres arbejde.

Aktivere potentiale og sammenhængskraften på helhedsniveau i jeres organisationen ved brug af Ex3 procesværktøjer. I kan skabe et fælles sprog og retning på alle planer, med vores samlet koncept og opnå en fælles tilgang i hele organisationen.

Øg jeres bundlinje ved mindre forberedelse, optimering af jeres ressourcer og en passiv indtægtskilde gennem en Ex3 affiliateaftale.

Integrer Ex3 produkterne som jeres eget brand og skab et stærkt fundament for forretnings- og organisationsudvikling, som kan styrke jeres branding som både leverandør og arbejdsplads.

EX3 CORPORATEPARTNERSKAB TIL JER SOM:

 • Er på en mission om at være det førende konsulenthus indenfor bæredygtig arbejdsliv.
 • Er enig i, at tiden kalder på nye indsigter, bevidsthed og kompetencer.
 • Er målrettet på at optimere jeres tid, omkostninger og resultater.
 • Er vild med at kunne styrke jeres konsulenter med helhedsorienterede værktøjer.
 • Er målrettet på at skabe og optimere udviklingsprocesser der skaber størst værdi.
 • Er med på at tidens kompleksitet kræver en helhedsorienteret tilgang i organisation.
 • Er enig i at tiden kræver et stærkt fundament og en stor sammehængskraft.
 • Er med på fordelene i at have en rød tråd på tværs af alle organisatoriske niveauer.
 • Er vild med tanken om at kan få et samlet koncept med egen branding.
 • Er med på værdien af at opnå fælles sprog, retning og mål.
 • Er eller vil være med på at bringe den bæredygtige dagsorden til jeres konsulenthus.

Ex3 er dine nye
værktøjer indenfor:

 • Visionsudvikling
 • Forretningsudvikling
 • Organisationsudvikling
 • Ledelsesudvikling
 • Personudvikling
 • Human Relations
 • Teamudvikling

Er du i tvivl om hvilken
pakke der passer til dig?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.