Vær selv den forandring, du ønsker at se i verden

  • Sundheds Mentoruddannelsen
  • Mellemleder udviklingsnetværk
  • HR Udviklingsnetværk

Gåhjemmøde om fremtidens uddannelser

Er du ved at tage beslutning om, hvordan du skal fortsætte din personlige og faglige rejse, så kom forbi til en kop kaffe

tirsdag den 6. dec. Kl 15-17.30.

I Designmejeriet, Alhøjvej 2, Stilling, 8660 Skanderborg
Det er gratis. Dog 250,- ved tilmelding uden fremmøde.

Er du mellemleder eller arbejder med HR? Arbejder du med sundhed, er behandler eller selvstændig?

 – så kom kig forbi til en inspirerende eftermiddag.

Vi har allieret os med stærke faglige kræfter indenfor sundhed, udvikling af mellemledere og HR. Kræfter, som ønsker at gøre en forskel på fremtidens arbejdsliv og som formår at koble erfaring, nyeste viden og evner til at få dig og dine kompetencer bragt i spil.

Eftermiddagens program:

  • 15:00 Velkomst og kaffe
  • 15:10 Oplæg om “Det bæredygtige arbejdsliv og kultur i forandring” ved Conny Ericon Andersen, CEO Ex3
  • 16:15 Derefter vil der være oplæg om de 3 uddannelser/forløb fordelt i 3 rum.
  • 17:25 Afslutning og på gensyn

Vi glæder os til at se dig og tag gerne en kollega under armen

Af hensyn til mængde af kage bedes du tilmelde dig. Arrangementet er er gratis. Dog kr. 250,- ved tilmelding uden fremmøde.

Et bæredygtigt arbejdsliv handler også om kultur.

Conny Ericon Andersen har 30 års erfaring med kulturdesign, indenfor feltet af personlig og organisatorisk udvikling. Hun tager os med på rejsen – Det bæredygtige arbejdsliv og kultur i forandring”  – både af nødvendighed og naturligt som verden har udviklet sig gennem de sidste 30-50 år. 

Kultur er limen i mødet mellem mennesker overalt, hvor vi bevæger os. 

Denne eftermiddag vil du blive inspirere til, hvordan du kan arbejde med kultur gennem din faglighed og derigennem bidrage til langt mere trivsel, flow og sammenhængskraft omkring dig.

Mød undervisere og facilitatorer

Efter oplæg af Conny, kan du møde undervisere og facilitatorer på de 3 uddannelser/forløb, som starter op først i det nye år og som skal klæde dig på til at stå stærkt både personligt, fagligt og relationelt i dit felt.

Sundheds Mentoruddannelsen

For dig, som vil være med til at sætte fremtidens dagsorden på sundhedsområdet, som sundhedsmentor i din egne virksomhed, hos kommuner, fagforeninger, sundhedsvæsenet og i virksomheder? 

Med en helhedsorienterede tilgang til sundhed og trivsel, vil du kunne bidrage til en øget bevidsthed om, hvordan man skaber et sundt og bæredygtigt liv for sig selv. 

Tænk; hvilken forskel dette kunne gøre for forebyggelse af stress, udbrændthed, lange sygeperioder, stort sygefravær og dermed faktisk være med til at skabe bedre resultater på bundlinjen.

Mød Nina, Kasper og Conny, som i en kombination både sætter fokus på dig og din sundhed, og med din viden og dine indsigter styrker dig til at kunne være mentor for andre.

Læs mere her.

Mellemleder udviklingsnetværk

For dig, som søger et netværk hvor du kan mødes med mellemledere og udvikle dig fagligt og personligt samtidigt.

Målet er, at du opnår større selvindsigt, endnu mere gennemslagskraft, får et stærkt netværk og styrker dine kompetencer. 

Der er fokus på dine evner til at navigere i en rolle, hvor du både skal kunne lede opad og nedad – og samtidig sikre optimale rammer for trivsel, præstationer og resultater. Dette sker bl.a. gennem inddragende og tidsrelevante indlæg og netværkssparring, Buddyteams i et rum for berigende dialoger, refleksioner og afsæt til handlinger til at styrke din position i hverdagens kompleksitet.

Mød Annette og Rikke, som inddrager erfaringer, teori og proces, når rummet sættes for din udvikling.

Læs mere her.

HR Udviklingsnetværk

For dig som arbejder helt eller delvist med HR og savner et sted, hvor du kan blive styrket og klædt på til at navigere i den kompleksitet, der ligger i at være backup for ledere i HR-feltet, med udvikling af mennesker, teams og organisationer.

Med udgangspunkt i Ex3 HR hjulet bliver du styrket både fagligt, personligt og relationelt i dit felt. Dette sker bl.a. gennem inddragende tidsrelevante indlæg, netværkssparring, Buddyteams i et rum for berigende dialoger, refleksioner og afsæt til handlinger i din hverdag.

Mød Bente, som med en stærk evne til at koble sin 30 års erfaring med fremtidens tendenser, er facilitator og tovholder på dette HR-udviklingsnetværk.

Læs mere her.Vi ses den 6. december kl. 15.00

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende eftermiddag. Kontakt os ved spørgsmål eller tilmeld dig på mail.

Det koster gratis. Dog 250 kr., hvis du tilmelder dig – og ikke møder op.