Få licens til kultur- og ledelsesværktøjer, der understøtter det nye paradigme

Som Ex3 People Culture Tool Practitioner kan du arbejde med den menneskelige bundlinje i organisationen, så den økonomiske bundlinje forbedres bæredygtigt.

Med en certificering får du licens til Ex3 værktøjskassen 

Med denne certificering styrker du dit metodiske og faglige ståsted med en værktøjskasse, der kombinerer data og dialog til udvikling af organisationer, kultur og mennesker. 

Du får med certificeringen et nyt analyseværktøj, der måler på kulturen og mekanismer mellem mennesker. Værktøjet bidrager med indikatorer på organisationens og teamets tilstand – en her og nu kulturanalyse. I daglig tale: PCI-analyser (People Culture Indicators).

Med PCI data bliver du i stand til at træffe bevidste valg og igangsætte de målrettede indsatser, der skaber størst værdi i den opgave, du skal løse.

PCI-analyserne bygger på Ex3’s dialog- og procesmodeller, der er skabt til at understøtte og rammesætte forretnings- og organisationsudvikling. Det betyder, at du med denne certificering kan understøtte implementering og udvikling på flere organisatoriske niveauer og skabe et stærkt fundament gennem fælles sprog og retning.

Værktøjskassen understøtter tidens aktuelle behov for omstilling i forhold til øget kompleksitet i ledelse og i organisationer samt et afgørende fokus på psykologisk tryghed og trivsel.

Som konsulent

 • Opdater din værktøjskasse på 2 dage
 • Tilbyd databaserede udviklingsforløb
 • Kvalificer din opgaveløsning med data
 • Spar forberedelsestid og minimer omkostninger
 • Målret dine indsatser
 • Få en fri- og rammesættende tilgang til  processer, hvor deltagerne kommer med svar
 • Bidrag til at nedbryde kompleksitet i organisationsudvikling

Som leder

 • Opdater dit ledelsesfundament på 2 dage
 • Integrer udviklingsprocesser i din daglige ledelse
 • Styrk dialog og psykologisk tryghed i dine teams
 • Styrk fælles sprog og retning
 • Opnå stærkere forankring af udvikling i organisationen
 • Styrk medarbejdertrivsel og samarbejde
 • Skab bedre resultater på flere bundlinjer

Som HR-medarbejder

 • Styrk din HR-værktøjskasse på 2 dage
 • Få ét samlet koncept til  udvikling af fællesskab, engagement og trivsel
 • Understøt forankring af udvikling i organisationen med interne processer
 • Skab et fælles sprog i organisationen
 • Spil din organisation, direktører, ledere og medarbejdere gode
 • Styrk employer branding og onboarding af nye ledere

I certificeringen får du:

 • 3 måneders Expanding Partnerskab med adgang til Ex3 Partnerportalen (min. værdi kr. 285)
 • Partnerportalen er din adgang til forberedelse og certificeringsmateriale samt støtte til eksternt og internt salg
 • En kombination af online og onstage certificering
 • Materialer og forplejning på faciliteringsdagen i Skanderborg
 • Et startkit med Teamhjulet bordmodel og dialogkort mm. til at løse din først opgave med Ex3 Teamhjulet (værdi kr. 2.095)
 • En udsendelse af PCI Teamkulturanalyse til at øve dig på (værdi kr. 1.495)
 • 10% rabat på køb af materialer via Ex3people.shop 
Certificeringens pris

Få alt dette for:

9.995 DKK

Passer ingen af de overstående datoer – så tilmeld dig her

Et nyt ståsted med certificering som
Ex3 People Culture Tool Practitioner
(PTP)

Certificeringen som PTP består af en kombination af opstarts-webinar (første dato),  forberedelse, en faciliteringsdag i Skanderborg (anden dato) med efterfølgende Q&A’s til understøtning af dig i din funktion og dit virke med Ex3 værktøjerne.  Certificeringen afsluttes med en opsamlende online test og et fysisk certifikat.

Se det fulde program for certificeringen nedenfor.

 • 19-02-2024 kl. 14-16 & 26-02-2024 kl. 8:30 – 17:00 
 • 12-03-2024 kl. 14.00-16.00 & 19-03-2024 kl. 8:30 – 17:00 

Ønsker I en lukket certificering for et helt team af ledere eller HR-medarbejdere, så kontakt os for at høre mere. 

Overblik over certificeringen

Få her et overblik over certificeringens 4 faser. Du får efter tilmelding adgang til Ex3 Partnerportalen, hvor du finder videoer, materialer, program for faciliteringsdagen og meget mere.  

Fase 1

DIGITALT KICKOFF

Denne fase består af en række videoer og et webinar som kickoff. Din certificering er nu i gang. Varighed: ca. 3-4 timer

Kickoff og forventningsafstemning
I denne korte video kridtes banen op, inden vi dykker ned i, hvad du kan opnå med denne certificering. Varighed: ca. 5 minutter.

Velkommen ved Conny og Susanne
I denne video fører Conny og Susanne dig ind i Ex3 universet og vores tanker og intentioner bag værktøjerne. Du får samtidig en introduktion til en masse af de underliggende påvirkninger og resultater, du kan skabe med værktøjerne. Varighed ca. 41 minutter.

Første møde – Webinar
Dette webinar, hvor du møder Conny, Susanne og dit certificeringshold, bliver afsættet for at dykke ned i dit digitale selvstudie og give dig en forståelse af fundamentet, potentialet og sammenhængen. Vi besøger BECOME strukturen og binder tråde mellem Ex3 DNA, modeller, PCI, data og dialog. Varighed ca. 2 timer

Fase 2

DIGITALT SELVSTUDIE

Seks moduler med hver sin indfaldsvinkel i BECOME certificeringen. Gennemlæsning af how-to vejledninger. Varighed: ca. 6 timer.

Modul 1: Business
Ex3 mission Udbyg din business med Ex3

Modul 2: Experience
Be the impact: være det og gøre det Praksis smagsprøver

Modul 3: Cyklus
Cyklus som begreb Visionen og paradgimeskifte Intro til Ex3 arenaer

Modul 4: Operate Ex3
De otte Ex3 arenaer Tools – License to operate

Modul 5: Metode
TASK-modellen PCI-værktøjet

Modul 6: Ex3 DNA Bevidstologi
Ex3 bevidstologi og Ex3 kernen Dannelse, identitet, VISION

Fase 3

ONSTAGE CERTIFICERINGSDAG

Praksisorienteret dag med mulighed for at prøve kræfter med proces- og PCI-værktøjerne og få besvaret dine spørgsmål.
Varighed: 8,5 timer

DIALOGVÆRKTØJER
PCI

Fase 4

DIGITAL FÆRDIGGØRELSE

Gennemførsel af BECOME certificeringen og dybere dyk ned i de enkelte modeller. Derudover deltagelse i webinar og Q&A, gensyn med how-to dokumenter og multiple-choice test
Varighed: ca. 2 timer

Webinar og Q&A
Vejledninger
Multiple-choice test

Fase 5

COMMUNITY

Du får i forbindelse med certificeringen 3 måneders Ex3 Expanding Partnerskab uden beregning.

Med det bevarer du din adgang til Partnerportalen, hvor du løbende kan udvide din viden om Ex3 universet og værktøjskassen gennem vejledninger, videoer og Q&As. Du finder her også inspiration til salg og præsentation af Ex3, PCI og procesfacilitering.

Som partner bliver du inviteret til vores lukkede Facebook gruppe, hvor du har mulighed for at dele dine erfaringer og få inspiration fra Ex3 eller de øvrige Ex3 partnere.

Hvad er BECOME?

Når certificeringen er opbygget på at BECOME noget, så handler det om at mestre. Det er igennem indsigt at vi opnår udsigt. Ex3 værktøjerne dyrker både den personlige og faglige udvikling, da vi tror på at disse må følges ad, i den tid vi lever i. Derfor inviterer vi dig med på en rejse gennem 6 brikker, der skal bidrage til din licence to operate med Ex3 værktøjskassen.

B

Business med Ex3

Med en introduktion til den grundlæggende forretningsforståelse bag Ex3 bygges et stærkt grundlag for sund business. Vi skaber sammen et fælles sprog, integrerer helhedssyn samt dykker dybere ind i mestringsbegrebet og Ex3s kulturtilgang. Uanset din rolle understøtter Ex3 et resultatfokus på flere bundlinjer. God business for dig er god business for os.

E

Ex3 DNA

For at forstå værktøjskassen får du en grundlæggende indflyvning i “hvor kommer Ex3 fra – og hvor vil vi hen?”. Det bæredygtige arbejdsliv opbygges indefra. Ex3 har konstrueret egen -logi; nemlig BEVIDSTOLOGI, der tager udgangspunkt i dynamikker og mekanismer mellem mennesker – udfoldet i fundament, potentiale og sammenhængskraft.

C

Cyklus

Helt centralt for Ex3 værktøjskassen er indsigten i det gentagende, det tilbagevendende og det evigt udviklende. I dette modul er fokus på former, design, matrix, begreber, arenaer og mange andre finurligheder, der fører til øget bevidsthed, fælles sprog og styrkelse af en organisation. Vi har sat en høj barre for visioner, mål og målinger, der skal understøtte en helhedsorienteret udvikling, herunder ESG dokumentation.

O

Operate Ex3

For at opnå “license to operate”, berammes den grundlæggende forståelse af opbygningen af modellerne og deres formål, herunder arenaen som grundlag for PCI-analyser, med udgangspunkt i Ex3 Teamhjulet. Her udfoldes værktøjskassen, og Ex3 People tager form som “det nye sort” inden for management tools.

M

Metode

Vi elsker ord, da ord skaber sprog, der skaber kultur. Men der er mening med “galskaben”, når vi ser dybere i metoder – sågar i Ex3 metodologien. Vi kommer omkring TASK: tænkning, adfærd, systemer og kultur. Vi snuser til FLOW og metoder til design og rådgivning. Du introduceres til Ex3 platforme: Partnerportal og PCI-platform.

E

Experience

Handling skaber forvandling. Og vi ønsker med Ex3 værktøjer at gøre en KÆMPE forskel. Vi dykker ned i, hvordan du i praksis faciliterer og rammesætter processer og dialog med Ex3 værktøjerne. Med disse i rygsækken i dit virke, vil vi lade mig mærke hvilke effekter de skaber og du kan høste, når du som facilitator holder rummet. Øvelse gør mester.

Onepager om Certificeringen

Herunder kan du downloade en Onepager, der omhandler, hvad certificeringen går ud på.
Eller gå direkte til Ex3people.shop – og køb en plads på den næste certificering. 

Kontakt os for at få en snak.

info@ex3people.com

+45 70241660