Lad os sammen skabe bæredygtigt arbejdsliv for verden, organisationer og mennesker

Ex3 Partnerskabet er for dig, som kan se at VI i fællesskab kan gøre mere. Som partner opnår du en lang række muligheder, som kan støtte dig som leder, konsulent, HR-medarbejder eller organisation. 

Formålet med et partnerskab er, at det starter hos dig og dit bæredygtige arbejdsliv. Vi er således din støtte, sparrings- og udviklingspartner, så du styrker dit fundament, udvider dit potentiale og udlever din sammenhængskraft. Vi tilbyder rammen, som kan gøre din hverdag lettere og understøtter dig i fagligt og personligt i at opnå balancen for dig. 

Målet med vores community af partnere er, at spille hinanden gode og gør en forskel for PEOPLE – PLANET – PROFIT – både på den lille og store klinge.

STYRK din kerneforretning

Du er selvstændig konsulent og savner ny inspiration og værktøjer, der nemt og hurtigt kan understøtte dit fundament. Værktøjer som kan øge din indtægt, gøre dit liv lettere og give dig et stærkt netværk.

Du har et konsulenthus, der ønsker de mest effektive procesværktøjer til at styrke jeres kerne-forretning. Du vil optimere jeres bundlinje, sammenhængskraft og aktivere både organisationens og menneskers potentiale.

STØT din kerneforretning

Du er leder eller arbejder med HR. som ønsker at styrke jeres fundament i organisationen, så du kan optimere din hverdag, levere bedre resultater og gode bæredygtige rammer for dine medarbejdere og organisation.

Du er HR-chef eller direktør og har brug for at optimere på jeres forretning- og organisationsudvikling. Du ønsker at skabe en organisation, som tænker helhedsorienteret, yder deres bedste og udlever det bæredygtige arbejdsliv.

Min forberedelsestid er reduceret med 80%!

– Annette Klausen Bengtsson, med Ex3 modellerne i konsulenttasken siden september 2021

”Med Ex3 i min taske er mit arbejdsliv og privatliv ændret radikalt. Som selvstændig konsulent, med særligt fokus på mellemledere, er min ordrebog fuld. Tidligere måtte jeg tage weekenderne i brug for at forberede mig til ugens opgaver. Med Ex3 procesværktøjerne har jeg reduceret min forberedelse med 80% og kan nu holde weekend sammen med familien. De giver mulighed for at jeg kan skalere op og ned – to timer, to dage, et spørgsmål, mange spørgsmål. Dialogkort og bord- og gulvmodellerne er med til at åbne op for, at mine kunder får deres helt egne erkendelser og indsigter i mere strukturerede dialog, som er nemmere at holde på sporet.”

Styrker min forretning i proces og profit

– Morten Toft, Executive Partner hos Ex3 siden maj 2021

“Ex3-værktøjerne styrker min facilitering, som selvstændig konsulent og skaber værdi for mine kunder. De dækker mit behov for at arbejde på det strategiske, taktiske og operationelle niveau. Jeg har en samlet værktøjskasse, som jeg kan bruge, uanset hvilken opgave jeg skal ud på. Modellerne og de understøttende dialogkort skaber en fælles referenceramme, som alle deltagere kan tappe ind i.
Som Ex3 Executive Partner styrker jeg min forretning på flere måder – både med nye værktøjer, men også igennem affiliateaftalen, som giver mig mulighed for at udvide min forretning og opnår merindtjening, når jeg deler mine gode erfaringer og anbefaler Ex3-universet til andre.”

Med Ex3 partnerskaber ønsker vi at både styrke og støtte mennesker og organisationer til at få et stærkt fundament, udvide deres potentiale og udleve deres sammenhængskraft på alle organisatoriske niveauer.

Ex3 procesværktøjerne udspringer af 8 udviklingsmodeller, alle skabt som redskab til at sætte tillidsfulde og målrettede rammer for det bæredygtige arbejdsliv. For os er det centrale kulturen og derfor handler det om at det skal være bæredygtigt for både People, Planet & Profit – både for mennesker og organisationer.

Vi leverer både fysiek og digitale værktøjer til at optimere forandringsprocesser. Med certificeringer får du licens til at arbejde med Ex3 værktøjerne, så du kan understøtte dine kunder eller din organisation til et fælles sprog, fælles retning og den psykologiske tryghed, som opstår i relationen, der er med til at generere synergi og sammenhængskraft.

Ex3 værktøjerene rammesætter dialogen, så både du som facilitator og deltager kan læne dig ind i ord, som åbner op for en forståelse af perspektiver og forskellighed.

Vil du høre mere om
Ex3 partnerskaberne?

Kontakt os på mail, telefon eller book et kaffemøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.