Understøt forandringer med Ex3 udviklingsmodeller som værktøj

Systemiske udviklings- og procesmodeller skabt til at styrke og støtte dig som:

  • Konsulent i din  kerneforretning,
  • Leder i din ledelsesopgave 
  • HR-medarbejder og organisation i sammenhængskraften
Værktøjskassen består af  8 udviklingsmodeller, som bidrager til at skabe dialog, fælles sprog og fælles retning.

Ex3 modellerne styrker og støtter din rammesætning af udvikling på både det strategiske, det taktiske og det operationelle niveau i virksomheder og organisationer. 

Så hvis  du arbejder med ledelsesudvikling, teamudvikling, organisationsudvikling, bæredygtig forretningsudvikling, så er dette værktøjskassen for dig.

Med Ex3 udviklingsmodeller  understøtter du processer, som kan bidrage til at fremtidssikre organisationer i tidens paradigmeskifte, som kalder på en helhedsorienteret tankegang, med fokus på bæredygtighed i en bred forstand.

Udvælg de modeller, der giver særligt mening for dig eller inddrag hele konceptet i facilitering af forretnings- og organisationsudvikling.

Modellerne arbejder med 8 centrale discipliner indenfor
forretnings- og organisationsudvikling

Teamhjulet er en operationel model, der bidrager til at styrke  navigationsevnen i teams. Med en åben dialog, respekt, hensigtsmæssig adfærd, udvidelse af potentialer, samarbejde og sammenhængskraft skabes rammen for, at teamet sammen når længere.

HR-hjulet er udviklet til at understøtte ledere i deres rolle som personaleleder. Med HR-hjulet udfoldes de HR discipliner, som man som leder møder for at kunne tage lederskab, organisere, selektere og være stærk i Human relations. Flow-kernen er den Ex3 model, som dykker ned i personudvikling. Omdrejningspunktet er, hvordan vi som mennesker indgår i relationer og organisationer. Flowkernen udfolder og bidrager til at integrere det, der skal til, for at forstå sig selv og andre, for at trives og være i flow.

Ledelsesdiamanten bidrager til at aktivere ledelsesånden i den enkelte leder og i lederteams. Ledelsesånden kan måles i evnen til at skabe ejerskab, lederskab og følgeskab. Tre afgørende facetter i fremtidens ledelsesparadigme.Organisationshjulet handler om at identificere og være ekspert i egen organisation. Det er i organisationen, at organisering, struktur og mennesker mødes. med Organisationshjulet skaber vi et stærkt fundamentet for organisationens levedygtighed og fremtidssikring.  

 

Det Grønne Kompas er et strategisk værktøj – et strategikompas, som kan bidrage til at belyse, beskrive og beramme, hvordan en organisation skaber, leverer og fastholder værdi i  bæredygtighed og grøn omstilling, med udgangspunkt i en grøn indstilling og FN’s 17 verdensmål.

Ex3 Visionsstjernen er en strategisk model, der er skabt til at udvikle en vision, der bevidstgør og understøtter skaberkraft, mening, intention, mestring, helhed og fremsyn. En vision, der fremtidssikrer din virksomhed eller organisation.

 

Med Ex3 kulturmodel undersøger du jeres kultur med indikatorer, som både favner tanker, værdier, normer og handlinger i mødet mellem det indre og det ydre, det individuelle og det kollektive samt det interpersonelle og det interorganisatoriske. 

Vil du høre mere?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.