Flow-kernen

FLOW, glæde og trivsel

Flowkernen er dit værktøj til at styrke din integritet og dit flow.

  • Udforsk dine tankesæt
  • Dyk ned i integriteten og sammenhængen i dit arbejdsliv
  • Find frem til uforløste potentialer i dit arbejdsliv
  • Bliv mester i dit liv og i dit arbejde

Flow-kernen sikrer synergi

Flow-kernen er en procesmodel og et værktøj, som gør det muligt at afdække, hvor du befinder dig i dit arbejdsliv, altså arbejder vi med Flow-kernen med individet. Modellen er skabt, så der udvikles på synergi og sammenhæng mellem mennesket og organisationen. Nye indsigter kan øge  integritet og flow, med indre styrke til at navigere i livets små og store udfordringer.

Flow handler om mødet mellem ressourcer og kompetencer og mødet mellem kulturer. Vil I følge udviklingen i jeres kultur og arbejde målrettet med at udvikle en sund organisationskultur, så læs mere om hvordan du kan måle jeres kultur med PCI – People Culture Indicators her.

Mennesker trives, når de oplever flow

Flow-kernen udspringer af vores grundlæggende passion for at forstå mennesker og ikke mindst bidrage til at nedbringe stress og skabe et bæredygtige arbejdsliv – både for medarbejdere og organisationer.

Med udgangspunkt i mange års erfaring i at arbejde med mennesker, som konsulenter, coaches, ledere, konceptudviklere og med stor viden om personprofilanalyser samt adfærdsdesign, er vi drevet i at arbejde hjælpe mennesker.

Med Flow-kernen sættes der fokus på både den personlige udvikling, integritet og mestring. Modellen sætter rammer for en proces, hvor du kommer til at arbejde med nøgleområderne identitet, kompetencer, ansvar, ejerskab, værdier, Life-Work balance, navigation, mentalitet, adfærd, relationer, autenticitet, handlekraft, helhedssyn og flow. 

Med større bevidsthed kan du træffe bevidste og bæredygtige valg i livet, udfolde uforløste potentialer og opleve mere balance og trivsel i hverdagen. Flow-kernen bidrager til en fundamental selvindsigt og evne til at adskille, hvad der er dit, og hvad der er andres. Disse indsigter vil være med til at styrke dit fundament, give dig mod og stå stærkere som menneske både i dit arbejds- og privatliv.

Alle nye udsigter starter med mange små indsigter.

 

 

Flow-kernen understøtter flow både i mennesker og organisationer og sikrer bedre resultater, stor trivsel og et bæredygtigt arbejdsliv. Flow-kernen frisætter evner, talenter og kompetencer til at styrke den enkelte som menneske og som medarbejder ind i organisationen.

En certificering - alle udviklingsmodeller

Vil du vide mere?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.