Vi customiser en løsning til jeres behov

Ingen organisationer er helt ens, og der kan være gode grunde til at skabe en customised PCI-løsning. I REMA 1000 ‘s PCI-løsning indarbejdede vi f.eks. deres værdier og fasttømrede kultursprog og bidrog med stor viden om mennesker og indsigtsdesign. 

Hvad giver en customised løsning jer?

Har I brug for flere eller andre PCI’er end dem i vores standardløsning, så laver vi en customised løsning til jer. Vi ønsker at give jer de data, I har brug for, så I kan forbedre jeres forretning, ledelse og medarbejdertrivsel. 

Vi opretter et PCI-dashboard med jeres visuelle identitet, så det ser bekendt ud for brugeren. Det kan eks. inddeles i, hvem der har adgang til at se graferne, og hvem der med ét klik kan sende nye PCI-analyser ud.  

Måske har jeres organisation brug for noget tredje? Lad os tage en snak om en mulig løsning.  

Vi ved noget om mennesker, kultur, adfærdsdesign og tidens tendenser. Vi udvikler værktøjer, der bygger bro, og vi kan også bygge bro sammen med jer. Vil I fremtidssikre jeres organisation, styrke jeres kultur og gøre en forskel? Så kan vi hjælpe med at skabe jeres unikke PCI-analyse og koncept.  

 

Sådan skaber vi den bedste løsning for jer

01

I kommer med jeres ønsker, og sammen skaber vi et fundament, hvor vi sikrer, at jeres værdier og grundtanker bliver integreret i spørgerammen. 

02

Vi går ind i arbejdet med at finde den løsning, der fungerer for jer – både digitalt, analogt og ikke mindst visionært. 

03

Med en klar projektplan igangsættes udviklingen som en iterativ proces, hvor vi løbende kører tests og sikrer den bedste løsning indenfor rammerne. 

04

Endelig igangsættes integrationen med jeres systemløsning, BI, kommunikationsplatform mm. og jeres customised løsning overleveres til jer. 

05

I takt med, at jeres forretning udvikles, kan der komme flere ønsker/behov til. Dem tager vi til dén tid.  

Hos Ex3 People har vi brugt tid på at definere og undersøge, hvad der gør, at mennesker handler og lykkes.

Det kalder vi Ex3 Bevidstologi, som er vores fundament for at udvikle både Ex3-værktøjskassen med dialogværktøjer og PCI-kulturmålinger, men også hjælpe andre, som vi hjalp REMA, med at omsætte deres ‘-ologi’ til måling af mennesker og kultur.

Afspil video

Tag fat i os og lad os finde den
bedste skræddersyede løsning for jer

Prisstruktur afsnit ind her