Leading dignified company Culture

Hvem er Ex3?

Med et stærkt fundament, af et stærkt teoretisk ståsted formuleret i Ex3 bevidstologi og mange års erfaringer indenfor ledelses- og organisationsudvikling, virksomhedsdrift, ejerledelse, HR mm., har vi udviklet dialog- og procesmodeller, som danner baggrund for dialog og praksisnære kulturmålinger med det, som vi kalder PCI – People Culture Indicators.

Vores metode og værktøjer er nøglen til at opbygge og lede værdifulde og værdige virksomhedskulturer. Gennem vores procesmodeller og kulturmålinger stræber vi efter at være førende inden for opbygning af en værdig og respektfuld virksomhedskultur, hvor medarbejdernes trivsel og engagement er i centrum.

Vi hjælper dig på vej mod et bæredygtigt arbejdsliv

Find det, der er interessant og skaber værdi for dig.

Tekst om people

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tekst om vision​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tekst relation​

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lær mere om Ex3 Bevidstologi

Med Ex3 Bevidstologi udforsker vi både indre og ydre dimensioner. Dyk ned i sammenhængen mellem teori, metoder og Ex3 DNA’et, samt vores kernetilgang: Explore, Extend og Exceed.

Vi har et passioneret Ex3 team bag os

Du kan læse mere om hele vores team på www.ex3people.com/teamet 

Mere end samlet set 100 års erfaring som senior konsulenter med stærke ansættelser bag os og et stærkt fundament i bevidstologi

Forord af Conny Ericon Andersen​

Ex3′ værktøjskasse er velassorteret og vægter tungt. Vi har bygget os et inspiratorium af mange års opdagelser og oplevelser. Vi har et kollektiv ejerskab på teorier, læringer og skolinger. Vi har personligt ejerskab på, hvordan vi formidler og skaber tilgange. Mindsettet bag vores arbejde er et nærende sammenkog af inspiration og ideer. Erhvervstanker krydres med psykologi og pædagogik. Filosofi krydret med sociologi og antropologi. Vi kombinerer fortid med nutid, krydret med fremtid. Vi er ordekvilibrister med hang til refleksion og proaktivitet. For at give det hele substans slår vi rødder i enkelte grundprincipper, som vi bygger vores essentielle bevidstologi på.

Viden, visdom og erfaring bragt i spil

Ex3 udspringer af et stærkt ønske om at sætte et aftryk på verden. Vi har passion for mennesker, og dette har vi bragt i spil i vores modeller, som taler ind i tidens paradigmeskifte i forhold til de krav og tendenser, der ligger i at navigere som leder i virksomheder og organisationer. 

Vi er et team med stor viden, dyb visdom og mange erfaringer. 

Erfaring fra mere end samlet set 100 års erfaring som senior konsulenter med stærke ansættelser bag sig, mangfoldige ledelseserfaringer, både som ejerleder, leder i det offentlige såvel som det private. En bred vifte af relevante uddannelsesbaggrunde, samt både dybe og brede erfaringer som HR-konsulent og HR-ledelse kompetencer og profilværktøjer. Forretningsudvikling er både en strategisk og praktisk disciplin for os.

Viden er en bred vifte af uddannelser indenfor erhvervspsykolog, Ledelse, NLP, HR, medievidenskab, datalogi, personlig udvikling, sprog, litteratur, undervisning osv. Det er de mange certificeringer i profilværktøjer og andre værktøjer indenfor forretnings- og organisationsudvikling.

Visdom er den dannelsesrejse, vi alle har været på, de indsigter, vi har mærket på egen krop, de succeser og knubs, vi har fået igennem et langt arbejdsliv. Visdom er de historier, som vi hver isæt bærer med os og som på forskellig vis definerer os som mennesker.

Vi har samlet vores fundament, i det vi kalder vores bevidstologi….

Vores indre ledestjerne

Ex3 tog sit afsæt i konsulentbranchen i foråret 2020, hvor vi forsøgte at kigge ind i fremtiden. Dengang som nu med udgangspunktet People, Planet, Profit.

Efter nogle måneder blev det tydeligt, at vi havde visioner og værdier, som måtte have sit eget liv. Derfra skabte vi Ex3 modellerne, som kan understøtte processer i forretnings- og organisationsudvikling på alle niveauer, med udgangspunkt i Ex3 kernen: Explore Extend Exceed.

Læringen i denne proces blev, at vi først forsøgte at skabe Ex3 udefra og ind, men at vi havde langt større kraft, hvis vi kom indefra og ud. Dermed havde Ex3 fået sit liv.

Vi tog udgangspunkt i det vi havde med fra livets rejse. Derfor blev Ex3 skabt både på et formål af at ville gøre en forskel og en energi der skal løfte mennesker og organisationer ind i fremtiden. Med sammenlagt 80 års erfaringer fra konsulentbranchen, HR, Ledelse, iværksætteri, ejerledelse, konceptudvikling og en evne til se helheder og sammenhænge,  har vi skabt et koncept, som kan styrke fundament, udvide potentiale og skabe sammenhængskraft i langt de fleste kontekster, hvor der arbejdes med udvikling og forandringe

DU KAN MØDE OS HER

MED HØJT TIL LOFTET OG RÅ STIL

Vi har de mest fantastiske omgivelser til de kreative processer, som er en del af vores hverdag, når vi arbejder med visioner, udvikler med modeller, sætter rammerne for certificeringer og uddannelser eller udvikler med software der kan understøtte kulturdesign i organisationer. 

Vi bor i det gamle mejeri i Stilling ved Skanderborg. Vi holder fast i den gamle andelstanke, som også handlede om fællesskab, indflydelse, værdiskabelse og relationer. Mejeriets rammer og indretning understøtter visionære tanker, autenticitet og nysgerrighed. Kombineret med en helhedsorienteret og bæredygtig tilgang, skaber vi større bevidsthed og fremtidssikrede organisationer.

Her er højt til loftet, rå vægge og en ny oplevelse i hver eneste krog. Besøg os til en snak om hvordan vi kan hjælpe dig, din virksomhed eller organisation.