Mini-workshops og webinarer

Styrk trivsel og kultur med
data og dialog

Teamudvikling med fælles sprog og retning

Lyt, mærk og oplev,
hvordan du kan arbejde med kultur på arbejdspladsen

Dette er for dig som er leder, konsulent eller HR-ansvarlig. I løbet af et par timer vil du have indblik i, hvordan du kan samle og styrke organisationer.

 

Med nye udviklingsmetoder kan du udvikle kulturen og det der foregår imellem os. Så er du klar til et nyt ståsted synkroniseret med tidens bevægelse, så kig forbi. 
 

Efter 2 timer vil du være klogere på...

  • Hvordan kulturanalyse er det nyeste udviklingsværktøj, når det handler om trivsel, og hvordan du kan bruge det til at styrke teamspirit
  • Hvordan du kan styrke dig, din organisation eller din forretning 
  • Hvordan data og dialog i sammenhæng kan give dig indsigter og værktøjer til målrettede indsatser
  • Hvordan du kan få adgang til PCI-analyser 
  • Hvordan I kan arbejde med S’et i ESG, EU Kommissionens krav til virksomheders sociale ansvar, som træder i kraft i 2024

Mød andre ledere, HR-konsulenter og HR ansvarlige, til en snak om fremtidens organisations-, ledelses- og medarbejderudvikling. 

Tidspunkt 10-12 (gælder alle)  

  • 25-09-2023
  • 09-10-2023
  • 23-10-2023
Passer datoerne ikke – så giv os et kald på +45 30 38 18 48
  • Datoer for 2024 er på vej.
Du behøver ikke vente, hvis datoerne ikke passer med din kalender – så giv os et kald på +45 30 38 18 48

Stopopdag med PCI Teamanalyse

 Lige nu har I mulighed for et værdifuldt indspark til team- og kulturudvikling. Vi tilbyder en PCI-analyse der måler på teamkulturen . Dine nye nøgletal kan blive PCI -People Culture Indicators. 

Tilbagemelding foregår på en 3 timers workshop, hvor du og dit team skaber fælles sprog, får aktuelle indsigter og tager jeres næste skridt i jeres teamudvikling. 

 

Læs mere her

Ex3 People Culture Tool Practitioner

Du kan blive den næste leder, HR-medarbejder eller konsulent med Ex3 værktøjerne i din rygsæk. Ex3 certificering er for dig, der arbejder med mennesker og organisationer.

Med nye udviklingsmetoder, der favner data og dialog, kan du udvikle kulturen og det der foregår imellem os. Så er du klar til et nyt ståsted synkroniseret med tidens bevægelse så læs mere om, hvordan du kan blive certificeret.