Ex3 Publication

Lad dig inspirere og blive klogere på Ex3 og vores tanker.  Publications er stedet, hvor du finder blogs, podcasts, webinarer og whitepapers hvor vi belyser tidens temaer.

Podcast: Ugens Exhale 

Læn dig tilbage, tag en dyb indånding og pust ud oven på en travl uge med vores podcastserie ’Ugens Exhale’, hvor vi dykker ned i hvordan, vi kan udvikle os personligt, fagligt og relationelt. Vi tager fat i det, der optager os og det, som vi møder i vores udvikling og arbejde med mennesker. Vi taler om paradigmeskiftet, og hvad der skal til for at udvide potentiale og udleve sammenhængskraft.  

03. Relationer er det nye HR

Bente (konceptudvikler/HR-ekspert) og Rikke Nørgaard (COO) tager dig med på en rejse i HR’s udvikling, og du får råd til, hvordan du kan skabe en god forretning med god HR. Hvad er de nye succeskriterier indenfor HR?

💭 Har du husket at lave et kulturtjek på din organisation?
💭 Dyrk den relationsbårne  kultur på arbejdspladsen
💭  Medarbejderne skal trives både fagligt – men vigtigst socialt!

02. Netværk og det bæredygtige arbejdsliv

Sammen med Ex3’s CEO Conny Ericon Andersen og COO Rikke Nørgaard vil du blive ført ind i en samtale om udviklingsnetværk, hvor det ikke kun er din faglighed der vokser.
💭 Du skal faktisk lære at netværke – og turde være modig og dele
💭 Det er essentielt, at du har hjertet med i din netværksdeltagelse
💭 Et udviklingsnetværk kan styrke dig både fagligt, personligt og relationelt
💭 Netværket tilbyder en nødvendig refleksionsstund

01. Hvorfor er netværk vigtigt?

Hør eller genhør seneste afsnit i serien, hvor Ex3 COO Rikke Nørgaard og konceptudvikler Bente Juel Danyar deler deres erfaringer fra VIRKSOMME kvinder, IDA og ErhvervsKvinder Østjyllands netværksdag på Sophiendal Gods og kommer med fem centrale pointer, som blandt andet handler om diversitet, rollemodellers vigtighed, og hvordan du kan skabe forandring på bredere plan ved at være en del af et netværk. 

Webinarer 

Vær med når vi går live og tager fat på tidens tendenser og aktuelle emner i selskab med vores interne eksperter på området. Tag en tænkepause og få ny inspiration og måske nye perspektiver, når vores eksperter bringer deres viden og erfaringer i spil og kommer med deres take på aktuelle udfordringer. 

Webinar: Hverdagens bevidstløse valg m. Bente Juel Danyar

Se eller gense vores seneste webinar om hverdagens bevidstløse valg, hvor Senior Konsulent Bente Juel Danyar blandt andet kom med sit bud på, hvordan vi kan leve mere bevidst og træffe mere bevidste valg i privat- og arbejdslivet til gavn for både trivsel og livskvalitet.  

White Paper

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Et bæredygtigt arbejdsliv

Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv
9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives.
✅ Hvad et bæredygtigt arbejdsliv overhovedet er
✅ Vigtigheden af psykologisk tryghed
✅ Hvordan du sætter fælles retning gennem fælles sprog
✅ At undgå en ensom rejse som leder
✅ … og meget mere
 

Human Relations version 2.0

Bliv klar til Human Relations 2,0 med en bæredygtig kultur.
Du kan blandt andet dykke ned i:
➕ 5 stærke råd til, hvordan du kan implementere HR 2.0 ind i din organisation
➕ Blive klogere på hvad data kan gøre for HR
➕ Få indsigt og input til tidens trends, dilemmaer og krav fra to nøglepersoner indenfor HR, nemlig Charlotte Holm (Gloabl L&D manager i LEGO) og Jacob Thorn (HR Business Partner hos Molslinjen)
➕ … og meget, meget mere!