Du er direktør eller HR-chef

Få et effektivt og samlet koncept af værktøjer til at styrke jeres forretnings- og organisationsudvikling på tværs af alle organisatoriske niveauer.

Styrk organisationen med et samlet HR-koncept

Når du sidder ved roret, sætter retning og udstikker de store mål, er spørgsmålet altid: ”Hvordan får jeg det til at ske?” Du ved godt, at det handler om at få ledere og medarbejder i spil, få dem til at forstå deres rolle og værdi, samt sikre at samarbejdet fungerer.

Vi har udviklet 8 forskellige modeller, netop for at styrke og støtte forretnings- og organisationsudvikling på alle organisatoriske niveauer. Værktøjerne er udviklet både som procesværktøjer til samtaler og teamudvikling og som et digitalt styringsværktøj, der sikrer, at der igangsættes de indsatser, der rører ved de centrale elementer, så mennesker i udviklingsprocesser får de indsigter og den fælles bevidsthed, der kan skabe forandring. 

Få en customized løsning til din organisation

Vi certificerer dine ledere og interne konsulenter, så de får en fælles værktøjskasse med helhedsorienteret modeller og redskaber til effektiv udvikling på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. I bliver en del af Ex3 Community, et fællesskab, hvor vi tilbyder udvikling, inspiration og mest af alt alle muligheder for at blive støttet og styrket i deres rolle som leder eller konsulent.

Vi tilbyder customized løsninger til organisationer, som ønsker at styrke deres forretnings- og organisationsudvikling, styrke deres ledere og medarbejder eller som enten har eller vil skabe et internt akademi. Kontakt os for at høre mere.

Passer partnerskabet ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Styrk og støt organisationer

Med et Ex3 Corporatepartnerskab får I en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienterede modeller og redskaber til effektiv forretnings- og organisationsudvikling på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau. I får os som tæt sparringspartner i jeres forretnings- og organisationsudvikling og mulighed for at integrere hele Ex3 konceptet i jeres organisation. I styrker organisationens sammenhængskraft, optimere jeres tid og skærper jeres fokus på det der skaber mest værdi på alle organisatoriske niveauer.

Læs mere om Ex3 modellerne:

Hvilken pakke passer til os?

Vælg det Ex3 Corporatepartnerskab der skaber mest værdi for jeres organisationer. Vi tilbyder jer som corporate 2 pakker; Executive Corporate Partner og Expanding Corporate Partner. De giver begge mulighed for at styrke jeres forretnings- og organisationsudvikling på tværs af alle niveauer. Pakken I skal vælge afhænger af jeres ønsker om at integrerer Ex3 konceptet med egen branding i jeres forretnings- og organisationsudvikling, onsite træning og support, samt certificering af interne medarbejdere.
Se priserne for partnerskaberne her

Passer dette partnerskab ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Brug Ex3 procesværktøjer til alle udviklingsprocesser på tværs af alle niveauer, om det er team-, ledelse, organisation-, HR-, forretnings- eller trivselsudvikling, som I skal have fokus på i jeres organisation, så har vi bygget sproget og værktøjskassen til at understøtte jeres arbejde.

Aktivere potentiale og sammenhængskraften på helhedsniveau i jeres organisationen ved brug af Ex3 procesværktøjer. I kan skabe et fælles sprog og retning på alle planer, med vores samlet koncept og opnå en fælles tilgang i hele organisationen.

Spar tid og penge ved at bruge vores procesværktøjer internt. I formindsker omkostninger til eksterne konsulenter og får en passiv indtægt med Ex3 Affiliate.

Integrer Ex3 produkterne som jeres eget brand og skab et stærkt fundament for forretnings- og organisationsudvikling, som kan styrke jeres branding som arbejdsplads.

EX3 PARTNERSKAB TIL JER, TOPLEDELSEN SOM:

 • Ønsker at give organisationen de bedste rammer for udvikling
 • Er med på, at tidens kompleksitet kræver en helhedsorienteret tilgang i organisation.
 • Er enig i, at tiden kalder på nye indsigter, bevidsthed og kompetencer.
 • Er enig i, at tiden kræver et stærkt fundament og en stor sammenhængskraft.
 • Er med på fordelene i at have en rød tråd på tværs af organisatoriske niveauer.
 • Vil være førende indenfor bæredygtigt arbejdsliv.
 • Vil styrke medarbejderbranding og sikre dygtige medarbejdere.
 • Er målrettet på at optimere jeres tid, omkostninger og resultater.
 • Er vild med at kunne styrke jeres fælles værktøjskasse med helhedsorienterede værktøjer.
 • Er vild med tanken om at kunne få et samlet koncept med egen branding.
 • Er med på værdien af at opnå fælles sprog, retning og mål.
 • Vil styrke den bæredygtige dagsorden i jeres organisation.

Ex3 er dine nye værktøjer indenfor:

 • Visionsudvikling
 • Forretningsudvikling
 • Organisationsudvikling
 • Ledelsesudvikling
 • Personudvikling
 • Human Relations
 • Teamudvikling

Kontakt os om hvordan vi kan
lave den optimale løsning for jer

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.