Du er intern eller selvstændig konsulent

Med Ex3 Certificeringer får du fyldt på din værktøjskasse med proces- og analyseværktøjer, så du kan gennemføre effektive og målrettede processer, der skaber størst mulig værdi og forankring.

Gør dit liv nemmere!

Arbejdet som konsulent kræver både meget forberedelse, rammesætning og kommunikation. Alt sammen noget, der koster tid og penge.

Vi kommer selv af konsulentbranchen og har udviklet 8 forskellige modeller, netop for at optimere procesarbejdet, spare forberedelsestid og mest af alt for at kunne målrette processer og dialoger. Værktøjerne sikrer, at vi hurtigere kan nå ind til de centrale elementer, så mennesker i udviklingsprocesser får de indsigter og den fælles bevidsthed, der kan skabe forandring.  

Bliv styrket og støttet

Du får med en certificering og et Ex3 partnerskab en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienteret modeller og redskaber til effektiv udvikling på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du bliver en del af Ex3 Community; et fællesskab, hvor du kan fortsætte din udvikling, lade dig inspirere og blive støttet og styrket i din rolle som konsulent – om du er selvstændig eller arbejder internt i en organisation.

Du kan vælge mellem 2 partnerskaber som konsulent, alt efter om du vil arbejde med Procesværktøjer eller ønsker PCI-analyseværktøjet til at styrke dit arbejde.

Er i flere i samme hus eller organisation
Så læs mere her

Styrk dig og din forretning

Med et Ex3 Konsulentpartnerskab får du en komplet værktøjskasse fuldt med helhedsorienteret modeller og redskaber til effektiv udvikling på både det strategiske, taktiske og opretionelle niveau. Du spare tid på din forberelse og skaber mersalg ved forettnings- og organisationudvikling. Du bliver en del af et fællesskab der kan inspirere, støtte, styrke dig i din forretning og skabe værdi for dig og dine kunder.

Læs mere om Ex3 modellerne:

Hvilken pakke passer til mig?

Vælg det Ex3 Konsulentpartnerskab der skaber mest værdi for dig. Vi tilbyder dig som konsulent 3 pakker; Executive Consultant Partner, Expanding Consultant Partner og Certified Consultant Practitioner – de giver alle mulighed for at formindske din forberelsestid. Pakken du skal vælge afhænger af dit behov for udvidelse af din forretning med Ex3 affiliate og kursusplatform.
Se priserne for partnerskaberne her

Passer dette partnerskab ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Spar tid på din forberedelse.
Ex3 modellerne sætter rammen for den proces, der opstår i rummet. Vi har lavet dialogkort med reflekterende spørgsmål,
handout materialer og slides. Alt sammen med øje på at optimere din tid.

Øg din timepris gennem mindre forberedelsestid og mersalg med Ex3 modellerne. Vi har udviklet de mest effektive værktøjer til at styrke og støtte din forretning, dit processarbejde og din hverdag.

Spar tid på din forberedelse. Ex3 modellerne sætter rammen for den proces, der opstår i rummet. Vi har lavet dialogkort med reflekterende spørgsmål, handout materialer og slides. Alt sammen med øje på at optimere din tid.

Skab mersalg ved at kunne tilbyde forretnings- og organisationsudvikling på alle niveauer – og bring perspektiv på de udfordringer, der opstår i processen.

EX3 PARTNERSKAB TIL DIG, KONSULENTEN SOM :

 • Er på en mission om at gøre en forskel med en vision om stor impact.
 • Er klar til nye helhedsorienteret værktøjeri værktøjskassen.
 • Er vild med praksisorienterede værktøjer og uddannelser.
 • Er målrettet på at bruge din tid på din kerneforretning og din kerneopgave.
 • Er klar på at tiden kalder på nye indsigter, bevidsthed og kompetencer.
 • Er parat til at tilvælge et fagligt fællesskab med fælles erfaring og udviklingslyst.
 • Er klar til at inddragehelhedsorienteret bæredygtighed i din forretning.
 • Er på en målrettet plan om at optimere din tid, timeløn og indtjeningskilder.
 • Er klar på mersalg og merindtjening ved at henvise dit netværk og dine kunder.

Ex3 er dine nye
værktøjer indenfor:

 • Visionsudvikling
 • Forretningsudvikling
 • Organisationsudvikling
 • Ledelsesudvikling
 • Personudvikling
 • Human Relations
 • Teamudvikling

Er du i tvivl om, hvilket partnerskab der passer til dig?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.