Du er leder

Med en Ex3 Certificering får du fyldt på din værktøjskasse, så du kan gennemføre effektive og målrettede processer, der skaber størst mulig værdi og forankring i din daglige ledelse.

Gør din hverdag mere effektiv

Ledelse bliver mere og mere kompleks. En af de store udfordringer er, at du som leder, mange dage, lander i drift og personaleledelse bliver sekundær. Du får alle ideerne til, hvordan det kunne gøres bedre, du vil gerne tættere på dine medarbejdere og du vil gerne være en god og nærværende leder.

At være leder kræver personlig indsigt, ledelsesudvikling, rammesætning og værktøjer, der kan hjælpe til at opnå dette, uden at det kræver års studier.

Styrk dit ledelsesfundament

Vi har udviklet 8 forskellige modeller, netop for at støtte dig som leder, så du kan være den leder du ønsker. Værktøjerne er udviklet både som procesværktøjer til samtaler, grupper og som et digitalt styringsværktøj, der sikrer, at du når ind til de centrale elementer, så mennesker i udviklingsprocesser får de indsigter og den fælles bevidsthed, der kan skabe forandring. 

Du får med en certificering og et Ex3 partnerskab en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienteret modeller og redskaber til effektiv udvikling på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. Du bliver en del af Ex3 Community, et fællesskab, hvor du kan fortsætte din udvikling, lade dig inspirere og blive støttet og styrket i din rolle som leder.

Du kan som leder vælge mellem 2 partnerskaber alt efter om du vil arbejde med Procesværktøjer eller ønsker PCI-analyseværktøjet til at understøtte dit arbejde. Du kan også tage dine kolleger under armen og få en fælles værktøjskasse, der kan styrke jer i lederteamet.

Passer partnerskabet ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Styrk jer og jeres forretning

Med et Ex3 Corporatepartnerskab får I en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienterede modeller og redskaber til effektiv forretnings- og organisationsudvikling på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau. 
I får os som tæt sparringspartner og mulighed for at integrere hele Ex3 konceptet i jeres konsulenthus. I styrker organisationens sammenhængskraft, optimere jeres tid og skærper jeres fokus på det der skaber mest værdi på alle organisatoriske niveauer, for både jer og jeres kunder..

Læs mere om Ex3 modellerne:

Hvilken pakke passer til os?

Vælg det Ex3 Corporatepartnerskab der skaber mest værdi for jeres konsulenthus. Vi tilbyder jer som konsulenthus 2 pakker; Executive Corporate Partner og Expanding Corporate Partner. De giver begge mulighed for at styrke jeres forretning med et gennemgående koncept, som øger fleksibilitet og jeres produktportefølje. Pakken I skal vælge afhænger af jeres ønsker om at integrere Ex3 konceptet med egen branding og ønsket om at skabe den optimale løsning for jeres konsulenthus.
Se priserne for partnerskaberne her

Passer dette partnerskab ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Løs kundernes udfordringer på tværs af alle organisatoriske niveauer med et samlet koncept. Det er afgørende at have et fælles sprog og en fælles retning, for at løsningerne kan integreres og få den optimale effekt. Derfor har vi bygget sproget og værktøjskassen til at understøtte jeres arbejde.

Aktivere potentiale og sammenhængskraften på helhedsniveau i jeres organisationen ved brug af Ex3 procesværktøjer. I kan skabe et fælles sprog og retning på alle planer, med vores samlet koncept og opnå en fælles tilgang i hele organisationen.

Øg jeres bundlinje ved mindre forberedelse, optimering af jeres ressourcer og en passiv indtægtskilde gennem en Ex3 affiliateaftale.

Integrer Ex3 produkterne som jeres eget brand og skab et stærkt fundament for forretnings- og organisationsudvikling, som kan styrke jeres branding som både leverandør og arbejdsplads.

EX3 PARTNERSKAB TIL DIG, LEDEREN SOM:

 • Er på en mission om at skabe et bæredygtigt arbejdslivfor din organisation.
 • Er klar på at tiden kalder på nye indsigter, bevidsthed og kompetencer.
 • Er så klar på at skabe de bedste rammer og betingelserfor dine medarbejdere.
 • Er vild med helhedsorienterede værktøjeri værktøjskassen.
 • Er klar på at opnå fælles sprog, retning og mål,der rykker din organisation.
 • Er målrettet på skabe og optimere udviklingsprocesser,der skaber størst værdi.
 • Er klar til en “gør det selv”-løsningi arbejdet med udvikling af dine medarbejdere.
 • Er med på værdien i et fagligt fællesskab med udveksling af erfaring og nye ideer.
 • Er eller vil være med på at bringe den bæredygtige dagsordentil din organisation.
 • Er målrettet på at optimere din tid, omkostninger og resultater.

Ex3 er dine nye
værktøjer indenfor:

 • Visionsudvikling
 • Forretningsudvikling
 • Organisationsudvikling
 • Ledelsesudvikling
 • Personudvikling
 • Human Relations
 • Teamudvikling

Er du i tvivl om hvilket
partnerskab der passer til dig?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.