Du er en del af en organisation eller et konsulenthus

Med en Ex3 Certificering får du fyldt på din værktøjskasse, så du kan gennemføre effektive og målrettede processer, der skaber størst mulig værdi og forankring.

Styrk og støt hele din organisation

En af de store udfordringer i organisationer og konsulenthuse er at skabe ensartethed og forankring af forandringsprocesser. Alle kommer med noget værdifuldt og det bliver anerkendt. Dog bliver organisationerne sårbare, når medarbejdere, ledere, konsulenter rejser og andre skal tage over.

Med Ex3 værktøjskassen, som et samlet koncept, skabes der et fælles sprog, fleksibilitet og langt større mulighed for synergier.

Få en customized løsning

Vi kommer selv af konsulentbranchen og har udviklet 8 forskellige modeller, netop for at optimere procesarbejdet, spare forberedelsestid og mest af alt for at kunne målrette processer og dialoger. Værktøjerne sikrer, at vi hurtigere kan nå ind til de centrale elementer, så mennesker i udviklingsprocesser får de indsigter og den fælles bevidsthed, der kan skabe forandring. 

Med certificering og et Ex3 partnerskab får I en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienteret modeller og redskaber til effektiv udvikling på både strategisk, taktisk og operationelt niveau. I bliver en del af Ex3 Community, et fællesskab, hvor I kan udvikle jer sammen om metodetilgangen, samtidig med at I kan stå med hvert jeres fundament.

I kan vælge mellem 3 partnerskaber. Et af vores 2 standard partnerskaber eller en customized løsning, hvor vi indgår et tættere partnerskab.  Her støtter vi jeres organisation i integrationsfasen og finder en løsning, der kan understøtte og styrke jer i fremtiden.  

Du kan jo også skabe dit eget akademi! Læs mere her

Støt hele din organisation

Med et Ex3 Organisationpartnerskab får I en komplet værktøjskasse fyldt med helhedsorienterede modeller og redskaber til effektiv forretnings- og organisationsudvikling på både det strategiske, taktiske og operationelle niveau. I kan udarbejde interne processer, der kan integreres ind i både udviklingsprocesser og som dialogværktøjer i hverdagen. I bliver en del af et fællesskab der kan inspirere, støtte og styrke jer I, hvordan I får mest muligt ud af jeres interne procesarbejde og skabe et bæredygtigt arbejdsliv.

Læs mere om Ex3 modellerne:

Hvilken pakke passer til os?

Vælg det Ex3 Organisationpartnerskab der skaber mest værdi for jeres organisation. Vi tilbyder jer som organisation 2 pakker; Executive Organisation Partner og Expanding Organisation Partner. I kan også vælge at blive Certified Organisation Practitioner – med ret til at bruge modellerne. Uanset hvad I vælger, så giver de jer mulighed for at styrke jeres udviklingsprocesser på tværs af alle niveauer. Pakken I skal vælge afhænger af jeres behov og hvor meget der er brug for vores hjælp til at integrerer Ex3 værktøjerne i jeres arbejdsliv og hverdag.
Se priserne for partnerskaberne her

Passer dette partnerskab ikke til dig?
Se vores andre pakker:

Brug Ex3 procesværktøjer til alle udviklingsprocesser på tværs af alle niveauer, om det er team-, ledelse, organisation-, HR-, forretnings- eller trivselsudvikling, som I skal have fokus på i jeres organisation, så har vi bygget sproget og værktøjskassen til at understøtte jeres arbejde.

Med Ex3 procesværktøjerne i værktøjskassen sparer I tid på forberedelse, så I kan have fokus på handlinger der skaber mest værdi i organisationen. I laver procesarbejdet internt og mininere omkostningerne til eksterne konsulenter.

Spar tid og penge ved at bruge vores procesværktøjer internt. I formindsker omkostninger til eksterne konsulenter og får en passiv indtægt med Ex3 Affiliate.

Opnå et fælles sprog og retning, der skaber vejen til at udvikle interne processer, der faktisk rykker jer som organisation.

EX3 PARTNERSKAB TIL JER, ORGANISATIONEN SOM:

 • Er på en mission om at være førende indenfor bæredygtigt arbejdsliv.
 • Er enig i, at tiden kalder på nye indsigter, bevidsthed og kompetencer.
 • Er målrettet på at optimere jeres tid, omkostninger og resultater.
 • Er vild med at kunne styrke jeres fælles værktøjskasse med helhedsorienterede værktøjer.
 • Er målrettet på at skabe og optimere udviklingsprocesser, der skaber størst værdi.
 • Er med på at tidens kompleksitet kræver en helhedsorienteret tilgang i organisation.
 • Er enig i, at tiden kræver et stærkt fundament og en stor sammenhængskraft.
 • Er med på fordelene i at have en rød tråd på tværs.
 • Er vild med tanken om at kan få et samlet koncept med egen branding.
 • Er med på værdien af at opnå fælles sprog, retning og mål.
 • Er eller vil være med på at styrke den bæredygtige dagsorden i jeres organisation. 

Ex3 er dine nye
værktøjer indenfor:

 • Visionsudvikling
 • Forretningsudvikling
 • Organisationsudvikling
 • Ledelsesudvikling
 • Personudvikling
 • Human Relations
 • Teamudvikling

Er du i tvivl om hvilken
pakke der passer til dig?

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.