Det Grønne Kompas

Skab bæredygtige strategiplaner og udforsk indstillingen

Det Grønne Kompas er dit værktøj til at navigere i den grønne omstilling.

  • Udforsk organisationens grønne indstilling 
  • Find jeres vej i den grønne omstilling 
  • Sæt FN’s verdensmål på dagsordenen 
  • Skab en fremtidssikret organisation 

Med Det Grønne Kompas udvikles den grønne indstilling, og med den sættes kursen for at imødekomme tidens krav fra kunder, leverandører, investorer, medarbejdere. Det Grønne Kompas samler, som et strategisk værktøj, centrale elementer i grøn omstilling og bæredygtig udvikling. Denne model gør det muligt at afdække hvor langt organisationen er i den grønne omstillingsproces.

Vil I følge udviklingen i jeres bæredygtige kultur og arbejde målrettet med at udvikle en sund organisationskultur, så læs mere om hvordan du kan måle jeres kultur med PCI – People Culture Indicators her.

En lille gradændring i kompasset ændrer hele kursretningen

En proces med Det Grønne Kompas bringer organisationens mennesker i spil i forhold til grøn omstilling. Med Det Grønne Kompas sætter du fokus på både forretningen og på medarbejdernes indstilling, mentalitet, adfærd, kompetencer og interesser. Dermed inddrager du alle ressourcer i de mennesker, som skal bidrage til at løfte den grønne omstilling. 

Selv med helt små gradændringer i en organisation kan der gøres store fremskridt på det grønne område. Vi tror på, at når verdensmål gøres til hverdagsmål, og alle i organisationen får mulighed for at tage ejerskab for den grønne omstilling via en grøn indstilling, skabes både små og store synlige sejre. Enhver grøn omstillingsrejse starter med det første lille skridt i den rigtige retning. 

Baggrunden for Det Grønne Kompas 

Forretningsudvikling er i Ex3 perspektiv grøn omstilling. Derfor handler Det Grønne Kompas om at kunne verificere og være cirkulær i sin business. At verificere betyder, at vi undersøger organisationen hele vejen rundt og tjekker, hvordan den grønne omstilling allerede er på vej ind i forretningen, og hvor der kan udvikles. 

Det Grønne Kompas er udviklet på baggrund af samarbejde med virksomheder, der er Born green eller Go green, aktører og foreninger med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling, samt stærke erfaringer indenfor iværksætteri og innovative start ups. Modellen er desuden inspireret af den nyeste forskning og litteratur på området. Vi er drevet af ønsket om at aktivere sammenhængskraften i samfundet og bidrage til implementering af verdensmål, og at gøre grøn omstilling tilgængelig og overskuelig for alle. 

En certificering - alle udviklingsmodeller

Har du brug for at snakke med os

Kontakt os på mail, telefon eller book et inspirationsmøde

Få et gratis white paper: Sådan skaber du et bæredygtigt arbejdsliv

Få 9 anbefalinger til, hvordan du kan gøre dit arbejdsliv mere bæredygtigt, så både du og din virksomhed kan stortrives? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og få “Et bæredygtigt arbejdsliv” gratis.