MATAS

To mellemledergrupper á 8 deltagere med deltagelse fra topledelsen og administrationen fra eCommerce i Matas, der årligt omsætter for 1,7 mia.

I vinterens travlhed, hvor alle rekorder var blevet slået på KPI-delen, var det sket på bekostning af det ellers gode samarbejdsmiljø. Derfor var det tid til opsamling på kulturdelen og indarbejdelse af en metode, så det ikke sker fremover.

Hver PCI-workshop tog 3 timer. Forud for seancen havde alle besvaret en PCI-analyse (kulturmåling – People Culture Indicators). Med udgangspunkt i den foldede vi teamkulturen ud og dybe indsigter landede hos deltagerne, så der nu kan tages bevidst handling på disse.

Lige nu arbejdes der på en dybere forankring af metoden i MATAS organisationen

Feedback:

’Alt, hvad I gjorde, var godt – I er nogle ’rasende fantastiske kvinder’.

Teamhjulet og processen med PCI-analysen både som data- og dialogværktøj gjorde, at alle har fået indsigter, som de ikke havde før. Jeg har kun fået positiv feedback fra deltagerne. I var gode til at være nærværende, tankeskabende og gav plads til selvrefleksion, fordi teamhjulet opfordrer til selvransagelse. Man kan ikke gemme sig, når man sidder i en rundkreds. Du er nødt til at være fremme i bussen, og man kan næsten høre, hvad de andre tænker. Dét inviterer til dybere refleksion hos en selv. Alt sammen skete det i et psykologisk trygt rum skabt af værktøjet, hvor man bliver udfordret på den gode måde. Det gav os mere energi til de næste skridt.’

Steen Ravnborg, Head of eCommerce Logistics Matas

Du vil måske også synes om

PTD

Precision Tehnic Defence Group havde samlet hele teamet across borders til 3 dages workshop i Ree Park, hvor programmet både omhandlede det personlige, samarbejdet og organisationen som helhed.

Rema 1000

Vi har igennem 6 måneder sammen med REMA udviklet et