Kimbrer/renewtech – fusionscase

Ex3 People assisterer i en fusionscase, hvor vi faciliterer Kimbrer Computer (DK) & RenewTech (NE) i deres internationale kultursammenlægning.

De havde i forvejen 2 stærke kulturer, og de sigter mod et nyt stærkt fælles tredje.

Indledningsvist har vi udført og vil fremover udføre disse indsigtselementer sammen med dem på deres Company sprog, engelsk:

1) Vi gennemførte en PCI-analyse (People Culture Indicators) for den samlede internationale ledergruppe og i hvert firma i hhv. DK og Holland. Dét gjorde vi med henblik på at have en baseline for dét, der fungerer i hver virksomhedskultur, så vi sikrer, at det kommer med ind i den nye fælles 3. kultur. Det fælles sprog skal dyrkes. Når kultur måles – skabes kultur – OG det sikrer, at ressourcerne bruges bedst muligt samtidigt med, at de gode resultater fortsætter.

2) Online lederworkshop forud for det fysiske kick-off i Amsterdam, så lederne var klædt på til dialogen med medarbejderne forud for PCI-målingen samt kick-off med anvendelse af dialogværktøjerne, hvor der i hver gruppe var repræsenteret en leder, der selv havde mærket effekten af dialog- og data-værktøjet på egen krop først.

3) Kulturel icebreaker på kickoff i Amsterdam med alle medarbejdere og ledere faciliteret af Ex3People. På en 2 timers workshop med fælles intro til kulturarbejdet, dialogværktøjerne i 11 mindre grupper (med både ledere og medarbejdere) samt tilbagemelding på PCI-analysen in plenum. Alle var meget engageret og værktøjerne viste igen deres eminente evne til at holde og skabe et psykologisk trygt rum. Vi fik mange beviser for, hen over weekenden, at de 2 timer havde sat et varigt og dybt indtryk. Den nye fælles referenceramme kastede lys og bevidsthed over mange ting – i nuet og i fortiden.

4) Intern lederuddannelse samt “license to operate” – certificering i Ex3 People’s værktøjer, så de selv kan gennemføre dialogprocesserne samt igangsætte PCI-målingerne. Det er fagligt dygtige ledere, som nu skal begaves med decideret ledertræning.

5) Kunden ønsker på sigt hjælp til at grundlægge en succesfuld intern HR-afdeling – eller skulle vi kalde det en People Culture afdeling!

‘Det var skidegodt!’

Bjarne Aarup, CEO Kimbrer Computer & RenewTech

Du vil måske også synes om

MATAS

To mellemledergrupper á 8 deltagere med deltagelse fra topledelsen og

PTD

Precision Tehnic Defence Group havde samlet hele teamet across borders til 3 dages workshop i Ree Park, hvor programmet både omhandlede det personlige, samarbejdet og organisationen som helhed.

Rema 1000

Vi har igennem 6 måneder sammen med REMA udviklet et